Böckmann trailer

Veel voorraad

Snelle levering

ISO-gecertificeerd

  • Home
  • Böckmann trailer

Wilt u graag een Böckmann trailer aanschaffen, zodat u paardenvervoer heeft van hoogwaardige kwaliteit? Dan kunt u uitstekend terecht bij Van Hooff Aanhangwagens in Elshout, vlak bij Drunen. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in aanhangwagens en weten we de juiste aanhangwagens te selecteren voor onze klanten. Ons enthousiaste team staat te allen tijde voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Een greep uit ons assortiment

Elke Böckmann trailer wordt grondig geïnspecteerd

Voordat een Böckmann trailer op de markt komt, wordt deze altijd gronding geïnspecteerd door de producent. Op deze manier worden de trailers beter op hun doelgroep aangepast en worden er zinvolle innovaties gedaan om de trailers te optimaliseren. Wanneer u een Böckmann trailer koopt, bent u dus verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit. Maar uiteraard zijn er ook andere merken die aan hoge standaarden voldoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Mustang paardentrailer of van een Renault paardenvrachtwagen?

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod aan aanhangwagens, trailers en vrachtwagens? Breng dan snel een bezoek aan onze showroom in Elshout, niet ver van Drunen vandaan. We ontvangen u hier graag. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 0416 – 373324 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..