Bücker trailer

Veel voorraad

Snelle levering

ISO-gecertificeerd

  • Home
  • Bücker trailer

Wilt u een Bücker trailer kopen? Bij Van Hooff Aanhangwagens in Elshout, vlak bij Drunen, hebben we dit type paardentrailer in diverse kleuren en vele opties op voorraad. De drie pijlers waar elke Bücker trailer aan voldoet zijn: pittig, edel en anders. Kom gerust eens bij ons langs om de trailers te bewonderen en uw favoriet uit te kiezen.

Een Bücker trailer van hoogwaardige kwaliteit

De paardentrailers van Bücker zijn ontstaan vanwege de liefde voor de paardensport. Men wilde graag een trailer ontwerpen die ze zelf ook zouden gebruiken. De trailer moest dus een hoge mate van gebruikscomfort realiseren, stabiel zijn én een kalmerende transportomgeving bieden voor paarden. Het resultaat hiervan is de Bücker Careliner: een hoogwaardige paardentrailer voor twee paarden.

Een greep uit ons assortiment

Waarin de Bücker Careliner zich onderscheidt

De Bücker Careliner is een unieke paardentrailer met diverse innovatieve eigenschappen. Dit type onderscheidt zich van andere trailers vanwege onder andere:

  • Het Bücker LONG LIFE-systeem, waarbij de vloer, wanden en laadklep zijn ontworpen als een sandwichconstructie met een gepatenteerde kern die vochtabsorptie voorkomt.
  • De panoramische voorruit, waardoor het binnen lekker licht is en de trailer vanaf de buitenkant een mooie indruk geeft.
  • De gekantelde ventilatieramen, waarmee een tochtvrije ventilatie wordt gerealiseerd.
  • De zadelkamer die ruimte biedt aan maar liefst drie zadels.
  • Het BODY PROTECT-chassis dat zorgt voor een optimale wegligging tijdens alle mogelijke wegomstandigheden.
  • De stijlvolle aluminiumvelgen.
  • De sleuven in het zijpaneel, waardoor u vrij zicht heeft wanneer u moet manoeuvreren.

Kies voor gemak voor uw paard

Het chassis van de Bücker Careliner heeft een gereduceerde hoogte, waardoor uw paard buitengewoon gemakkelijk de trailer kan binnentreden. De 2.39 meter hoge binnenruimte zorgt voor ongeëvenaarde ruimte. Dit zorgt ervoor dat uw paard zich comfortabel en veilig voelt. Bovendien geeft de voorste toegangsdeur u de mogelijkheid om ongehinderd de trailer te betreden, vanwege de volwaardige instap.

Geef uw trailer de kleur die u wilt

Heeft u al eens gehoord van het Bücker PAINT PICKER-systeem? Hiermee kunt u uw nieuwe trailer één van de veertien uitgekozen trendy kleuren geven. Op die manier creëert u een trailer in uw eigen stijl. Wilt u niet één, maar liever twee kleuren gebruiken in het ontwerp? Ook dat is mogelijk! Met de Bücker Careliner trailer maakt u gegarandeerd indruk. Wilt u onze modellen komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. U bereikt ons via 0416 – 373324 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor een mest aanhangwagen kunt u uitstekend bij ons in Elshout terecht.