Primero trailers verkrijgbaar bij van Hooff

De Primero Trailer overtreft alle verwachtingen op het gebied van design en veiligheid. De trailer geeft maximaal comfort, zowel op korte als lange afstanden. Een aerodynamische paardentrailer die stabiel aanvoelt, ook op de snelweg. Krachtig en toch elegant.

Door jarenlange ontwikkeling, waarbij design, veiligheid en levensduur altijd voorop hebben gestaan, is de Primero Trailer tot in detail uitgekiend. Het dynamische design laat een onvergetelijke indruk achter. De dubbelwandige Primero Trailer brengt met het gepatenteerde rolbeugelsysteem veiligheid naar een nieuw niveau.

De panoramische ramen geeft de paardentrailer een licht interieur waardoor paarden eenvoudiger in te laden zijn. Daarnaast verminderd dit ook stress tijdens het reizen, zodat prestaties niet lijden onder het transport. Zorgvuldig geselecteerde composietmaterialen en edelstaal staan garant voor de langere levensduur van de paardentrailer.  Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals de zijwanden, kunnen eenvoudig vervangen worden.

De Primero Trailer heeft een langere levensduur dan conventionele trailers door het gebruikt van duurzame composietmaterialen die bestand zijn tegen o.a. urinezuren.

Het ontwerp staat garant voor jarenlang zorgeloos reizen en voor de perfecte verzorging op locatie.Primero is een uniek en ongeëvenaard symbool van paardenvervoer.

  • Veiligheid voor paard en ruiter
  • 7 patenten op het ontwerp, veiligheidsvoorzieningen en gebruiksgemak
  • Optimaal comfort

Afdrukken E-mailadres

Ons aanbod

Van Hooff Aanhangwagens

Van Schagenstraat 1
5154 PE Drunen

Telefoon 0416 - 373324
Fax: 0416 - 378420

info@vanhooffaanhangwagens.nl
www.vanhooffaanhangwagens.nl

Saris Selector

Saris selector
 
Kies de snelste weg naar uw perfecte aanhangwagen. Selecteer met behulp van de Saris Selector de gewenste eigenschappen en u vindt de aanhangwagen die het beste bij u past.

Openingstijden

Maandag 09:00u - 12:00u
Dinsdag 09:00u - 12:00u
Woensdag 09:00u - 12:00u
Donderdag 09:00u - 12:00u
Vrijdag 09:00u - 12:00u
Zaterdag 09:00u - 11:30u | 13:00u - 16:00u
Zondag Gesloten