Bücker Careliner M

Pittig. Edel. Anders.

Het begon allemaal met de liefde voor de paardensport. Bücker wilden een paardentrailer ontwerpen, die ze zelf zouden willen gebruiken. Een trailer met een hoge mate van gebruikscomfort en stabiliteit en een kalmerende transportomgeving afgestemd op die van paarden.

Het resultaat is de Careliner.

De nieuwe CARE LINER-M is gewoon anders.

  • Verschillend door het Bücker LONG LIFE-systeem, waarbij de vloer, wanden en laadklep zijn ontworpen met behulp van een sandwich constructie - met een kern die vochtabsorptie voorkomt.
  • Verschillend door een panoramische voorruit *, Deze maakt het licht aan de binnenzijde en maakt een mooie indruk aan de buitenkant.
  • Verschillend door de gekantelde ventilatie ramen voor tochtvrije binnenventilatie.
  • Verschillend door de zadelkamer **, die de mogelijkheid bied om tot maximaal 3 zadels te herbergen.
  • Verschillend door de Bücker BODY-PROTECT-chassis voor een optimale wegligging tijdens alle wegomstandigheden.
  • Verschillend door de aluminium velgen, die stijlvol zijn.
  • Verschillend door de sleuven in het zijpaneel, voor een vrij zicht wanneer u moet manoeuvreren.

Door zijn aerodynamische vorm en integrale styling maakt het CARELINER-M ontwerp indruk. Het ontwerp kan worden uitgerust met een mooi gevormd panoramisch raam. Nieuw is de Bücker PAINT-PICKER-System: Hiermee kunt u uw nieuwe trailer 14 trendy kleuren geven en een dus een eigen stijl creëren. U heeft de mogelijkheid om de trailer uit te voeren in één of twee kleuren.

De CARELINER-M onderscheidt zich door het Bücker LONG-LIFE-System. De wanden en laadklep zijn vervaardigd uit polyester, versterkt met glasvezel. De gepatenteerde kern voorkomt vochtabsorptie. Het is daardoor ook rot bestendig. De vloer is eveneens ontworpen met behulp van een aluminium sandwich constructie met een waterafstotend kern. Dit zorgt ervoor dat uw paard een comfortabele en veilig voertuig staat. U heeft blijvende vreugde van uw investering.

De gereduceerde hoogte van het chassis zorgt ervoor dat uw paard een buitengewoon gemakkelijke toegang heeft tot de trailer. De 2.39m. binnenhoogte zorgt voor een ongeëvenaarde hoofdruimte. De voorste toegangsdeur geeft u een volwaardige instap, waarmee u ongehinderd in staat bent om toegang te verkrijgen tot de trailer.

Careliner Hoogte

2.390 mm

Careliner Lengte

3.445 mm

Careliner Breedte

1.690 mm

Careliner Gewicht

900 kg

Paard Gewicht

1.500 kg

Careliner Totaal Gewicht

2.400 kg

Van Hooff aanhangwagens

in Drunen is één van de dealers van deze prachtige nieuwe 2 paards trailers. Kom eens kijken in onze showroom of neem contact met ons op.

Tags: kunststof, careliner-m, aluminium, velgen, zadelkamer, zadels, wegligging, rot bestendig, veilig, hoofdruimte

Afdrukken E-mailadres

Ons aanbod

Van Hooff Aanhangwagens

Van Schagenstraat 1
5154 PE Drunen

Telefoon 0416 - 373324
Fax: 0416 - 378420

info@vanhooffaanhangwagens.nl
www.vanhooffaanhangwagens.nl

Saris Selector

Saris selector
 
Kies de snelste weg naar uw perfecte aanhangwagen. Selecteer met behulp van de Saris Selector de gewenste eigenschappen en u vindt de aanhangwagen die het beste bij u past.

Openingstijden

Maandag 09:00u - 12:00u
Dinsdag 09:00u - 12:00u
Woensdag 09:00u - 12:00u
Donderdag 09:00u - 12:00u
Vrijdag 09:00u - 12:00u
Zaterdag 09:00u - 11:30u | 13:00u - 16:00u
Zondag Gesloten